12 Οκτωβρίου 2007

Ορίστε τι κάνουν οι ιμπεριαλιστές

Οι "ιμπεριαλιστές" των Σκοπίων προσπαθούν να καταλύσουν την κοινότητα ελεύθερου λογισμικού επιλέγοντας στα σχολεία τους λειτουργικό σύστημα Linux και τη σουίτα εφαρμογών OpenOffice. Είναι μια καταφανής προσπάθεια για να πολεμηθεί η δημοκρατική παράταξη της Microsoft και του ριζοσπάστη ακτιβιστή ηγέτη της Bill Gates. Υποδηλώνει επίσης την αντίθεσή της στη μεγάλη ανθρωπιστική δράση του Bill και υπονομεύει την ελευθερία επιλογής των πολιτών για ένα εξαρτημένο λειτουργικό σύστημα όπως είναι τα Window$.

Η ελληνική κυβέρνηση βέβαια βιάστηκε να υπογράψει σύμβαση με τη Microsoft για να προστατεύσει το ελληνικό δημόσιο από την "ιμπεριαλιστική" πρακτική της ΠΓΔΜ.

Μερικά links προς ενημέρωση:
Η επιλογή της ΠΓΔΜ
Επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

pes ta re file

Ανώνυμος είπε...

Εξαιρετικά ενδιαφέροντα όλα τούτα (και εύστοχος ο τρόπος που τα έδεσες).

ο δείμος του πολίτη είπε...

Να και ένα ενδιαφέρον νέο. Μου άρεσε πάντως πολύ εκείνο το σημείο που μίλησε για εθελοντική μετάφραση των εφαρμογών.

Kapetanios είπε...

Εμπρός λοιπόν να οργανώσουμε ομάδες δράσης και αντίδρασης με κεντρικό σύνθημα : οι μπλογκερς λένε ΟΧΙ στα σχέδια της Μακεδονίας , η οποία εφεξής ορίζεται σαν η κοιτίδα του ιμπεριαλισμού.
Τα Linux ως επιλογή όλων, των επί της γης κατατρεγμένων από την δικτατορία της Microsoft, μας ανήκουν και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παραχαράξει την Ιστορία μας!
Θα κάμνομεν και μπανεράκι
Αμ πως! :))

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ είπε...

Οι αρχαίοι Μακεδόνες και ειδικά ο Αλέξανδρος είχαν ανακαλύψει το Linux. Το είχαν ονομάσει Verginux! :))